Vilken dag!

Det börjar med att jag och Smali hämtar tidningen som vanligt, men 2 busiga katter följer med. Sätter Smali en bit från vägen för då brukar Gäsper sätta sig bredvid och Immy brukar aldrig följa med ända fram. Men idag blev det inte så, Immy sätter sig mitt i vägen och jag hör att en bil är på väg, bara att fånga in henne och försöka skrämmas när bilen åker förbi. Gäsper ”lallar” med till postlådan och då kommer en lastbil och Immy är på G igen. Bara att plocka katter och springa in på grusvägen, kan ju säga att det inte var så uppskattat, men de följde med hem igen 🙂

Släppte lös hönsen nån timme innan jag skulle åka till stan. Tänkte åka lite tidigare för att jag skulle lämna in Smalis papper på veterinärstationen för att fixa hans pass innan jag skulle till sjukgymnasten och sen träna Smali.

När jag skulle ta in hönsen då hade ju självklart kycklingarna vågat sig ut för första gången, tog ett tag innan alla var på plats. På väg ner till stan så hämtade jag ut ett paket med lite hundgrejer, och det fattades en sak, bara att ringa företaget och tala om, de skulle skicka den med en gång 🙂

Jag hade ringt vet stationen för nån vecka sen och undrade hur länge det tog att få ut passet, svaret var, att lämna in pappren och återkom om en timme. Så var det visst inte, det skulle ta 1 vecka??? Då var det inte aktuellt eftersom jag behöver ha stamtavlan till helgen, men jag passade på att väga Smali för det är nog ett halvår sedan, 42kg 🙂

Efter besöket hos sjukgymnasten så bar det iväg till Granngården och där upptäckte jag att en Volvo V70 är alldeles för liten för att få plats med allting. Kan inte ha en mellanvägg bak för Smali får inte plats då, så fodersäckar mm fick ligga i baksätet + alla kläder, tränings saker mm i framsätet.

Sen blev det brukskurs i 3 tim och Smali var så duktig. Idag när vi tränade linförighet och han sakar efter när jag springer så gjorde jag som vanligt, springer som en dåre så han ska komma i kapp. Men den busen fick för sig att ha skulle fälla mig, springer bakom och slår frambenen runt mina ben och biter mig i rumpan 🙂 Fick tips på hur jag löser det och lite nya läxor. Smali var så trött innan kursen var slut så han höll på att somna, men han är ju också yngst av dem alla, men störst 🙂

Kommer hem och packar ur allt och ska natta hönsen, då fattas en kyckling. In och hämtar ficklampan för att ut och leta i beck mörker, då sitter den stackaren bara nån meter från dörr hålet och kurar, har inte gått in med de andra, den var så glad när den kom in 🙂

Nu ska jag göra som Smali, gå och sova för imorgon ska vi upp senast kl 5:30 för det är arbetsdag, natti 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *