En epok…

har gått i graven. Efter att ha haft hästar i nästan 20 år så är den slut. Igår tog jag ner hästhagen, in med allt rep och stolpar. Hade tur som har en rastlös svärson, så Andreas & Fia hjälpte mig 🙂

Smali är ju livrädd för hästhagen sen han fick en stöt och det är ju förståeligt, men att inte gå ut på åkern när allt är borta, det begriper jag inte. Igår när vi plockat bort nästan allt, då var han med mig och rullade upp repen, men idag gick det inte, men att hoppa över staketet till trädgården det gör ingenting.

De här två skulle egentligen hete Knoll & Tott, de är minst och helt klart tuffast, håller alltid ihop. Idag fick kycklingarna vara ute lösa för första gången, de här två var överallt och inspekterade, de andra höll sig utanför stalldörren.

Lilla tuffa ”Ellen” ser ut för att få färgen spättad, hon är så fin och totalt orädd för det mesta 🙂

Provade att ha höns och kycklingar ihop idag och som synes så solar både kycklingar och ”Andreas” inte långt ifrån varandra, men det är särskilt en höna som inte är snäll så jag får prova igen lite senare. Det går bra så länge inte de kommer allt för nära varann.

Har jag inte Smali i hasorna och hönsen är lösa, ja, då är det ”Tuffa” som går där, hon tror nog hon är hund 🙂

Skulle gå tillbaka med lite verktyg till garaget efter att jag satt upp mer kycklingnät,( självklart fattas det ca 2m) ska gå ut därifrån och vad står bakom benen på mig om inte ”Tuffa”, är med överallt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *