Smart :-)

Under dagens promenad, som hundarna nog tyckte var tråkig, eftersom vi gick på landsvägen och inte skogen, så fick jag en idè, igen! Jag & Smali skulle ju cykla, det har bara blivit en gång för jag känner mig lite vinglig, har inte cyklat på många år och Smali kanske får syn på en gräshoppa, då är det kört 🙂 och här är det bara hårt trafikerad väg.

Så därför kom jag på att några kilometer härifrån dit vi brukar gå på promenaderna är det i stort sett noll trafik och grusväg. Lite jobbigt att ta med cykeln dit med jämna mellan rum så jag ställer helt enkelt ner den i skogen, far dit och cyklar i lugn och ro, sen hem 🙂 Vill få till ett bättre travsteg på Smali + att det är bra träning inför utställningen i Hamar.

Ikväll ska jag lägga ett 12-24 tim blodspår åt Smali, har varit mycket bruks nu ett tag, som är jättekul 🙂 Men planen är att före årets slut så ska han vara SE VCH, så nu får vi sätta lite fart.

Igår em hade Zixten ”stådskall” på nånting, förstod vad det berodde på när jag tittar ut.Hönsen som inte vågar gå mer än ca 20m från stallet hade tuffat till sig.

När gubben tittar ut så sitter de på trappan, han försöker jaga bort dem men de tittar på honom som om han vore idiot :-), efter ett tag så går jag ut ropar på mina pullor och tjoff! så är hela ligan runt benen på mig, bara att knalla till stallet med dem, tror nästan att de lyssnar bättre än hundarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *